JOBBA HOS OSS
K&K Väst El är alltid intresserade av ytterligare kompetenta medarbetare.

Rekrytering

Just nu söker vi serviceelektriker. Läs om tjänsten nedan.

Vi är alltid intresserade av ytterligare kompetenta medarbetare.Känner du att du vill komma med och i vårt gäng? Skicka då gärna en spontanansökan till Patrik på: patrik.hacker@kkvastel.se

Vi rekryterar! Är du redo för en ny utmaning?

Vi söker nu efter en självgående serviceelektriker som är intresserad av att jobba i ett företag med bra gemenskap, fartfyllda dagar och i en roll med stora möjligheter till att utvecklas!

Om oss Vi håller till i Göteborg med omnejd, och har vårt kontor på Ringön. Vi är en platt organisation med 20st anställda och har snabba beslutsvägar där kundens upplevelse är vår prioritet. Vår huvudsakliga inriktning är nyproduktion av bostäder. Serviceavdelning är något vi saknar idag, men börjar bygga.

Om dig Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete & har ett driv som skapar ett positivt resultat. Vi ser att vår nya medarbetare har god social kompetens då du i ditt arbete kommer ha kundkontakter, och din förmåga att skapa goda relationer är av stor vikt. Du skall kunna planera dina arbeten och ta ansvar för att dina dagar blir så effektiva som möjligt. Du är en noggrann elektriker och tekniskt kunnig med utbildning från elprogrammet, som nu är sugen på en ny utmaning. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som installation, reparation, underhåll och sköta eftermarknad på våra projekt. Installation och driftsättning ladd och sol växer hos oss vilket vi gärna ser du har kunskap i. En förutsättning för att passa in hos oss är att du drivs av kundnöjdhet.

Skicka din ansökan till: patrik.hacker@kkvastel.se eller vid frågor om tjänsten, ring projektledare Rickard Skatt 0735-5163847

Serviceelektriker till K & K Väst EL

Varmt välkommen Patrik med